Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
nieokreślona
(2)
Placówka
Czytelnia
(2)
Autor
Berger Stanisław (1923- )
(1)
Piątek Tadeusz (1929- )
(1)
Tuszewski Tadeusz (1907-2004)
(1)
Wojeński Jan
(1)
Rok wydania
1950 - 1959
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia polska
(1)
Liternictwo
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. 2996 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. 3125 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej